10.02.2020

In gövgia passada han ils ündesch scolars da la 1.-3. reala da Zernez cun lur magister Janet Lehner tschüf diversas visitas, na be il coach da scriver Romana Ganzoni cha tuots e tuottas cugnuoschan fingià, eir Richard Reich dal Junges Literaturlabor Turich (chi cooridnescha lur roman da scoula) staiva immez la stanza da scoula per infuormar davart ils prossems pass ed eir per far rier diversas voutas la giuventüna. I’ls bancs da scoula sezzaivan amo duos scoularins, ma da quels in uorden: la schurnalista dad RTR, Selina Camichel da La Punt e Flurin Andry da Scuol da l’agentura da novitads rumantscha. Seis artichel es cumparü in sonda, 8 favrer, illa Engadiner Post/Posta Ladina, la contribuziun da Selina chattaivat suotvart.

Link: RTR “Scolaras e scolars scrivan in roman”

Link: Posta Ladina “Il plü greiv es stat il cumanzamaint”

Schulhausroman Zernez, Klassen 1.-3. reala Scoula Zernez (Janet Lehner), Schreibcoach: Romana Ganzoni